Μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις στον τομέα της βελτίωσης είναι το σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής, με άλλα λόγια η εξάτμιση και όλο το σύστημα που την απαρτίζει.

Η εταιρία Mavroidakos Racing Exhaust με την πολύχρονη εμπειρία που ξεκινά από το 1997 έχει αποκτήσει σήμερα μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους του χώρου.

Η απροβλημάτιστη λειτουργία που παρουσιάζουν οι κατασκευές της, από απλές εργοστασιακές εξατμίσεις αυτοκινήτων μέχρι custom εφαρμογές όπως είναι η κατασκευή χταποδιού, σωληνώσεις turbo, χειροποίητα intercooler, μεσαία και τελικά καζανάκια για όλα τα αυτοκίνητα αλλά και για βελτιωμένα αυτοκίνητα με πολύ μεγάλεις ιπποδυνάμεις δίνει τόσο στους πελάτες, όσο και στους ιδιοκτήτες της εταιρίας την ικανοποίηση του καλού αποτελέσματος.

Η εταιρία ασχολείται με τοποθετήσεις, βελτιώσεις και επισκευές οποιουδήποτε τμήματος του συστήματος εξάτμισης ενώ αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές όπως σωληνώσεις turbo, intercooler, down pipes με χρήση σύγχρονων, ιδιόκτητων μηχανημάτων και της τεχνολογίας TIG & MIG.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες λύσεις αλλά και από επώνυμους βελτιωτές όπως η Twister.